Duette® Shades van Luxaflex® voor je raam kopen? Simon de Wit Wonen en Slapen in de regio Enkhuizen, Hoorn en Medemblik is expert op het gebied van raamdecoratie

Rust en stilte creëer je met de Duette® Shades van Luxaflex® in je huis. De dubbele laag raamdecoratie werkt ook nog eens isolerend. Wil je meer informatie over deze binnenzonwering? Kom dan naar Simon de Wit Wonen en Slapen in de regio Enkhuizen, Hoorn en Medemblik.

Image slide

Duette® Shades vind je bij Simon de Wit Wonen en Slapen in de regio Enkhuizen, Hoorn en Medemblik

Duette® Shades zijn de meest effectieve type raambekleding die er zijn. De dubbele shade met een unieke honingraatstructuur zorgt voor geen goede akoestiek en extra isolatie.

Bij Simon de Wit Wonen en Slapen vind je een uitgebreid assortiment aan transparante en verduisterende stoffen en kleuren, een drietal plooibreedtes en verschillende modellen.

Kom naar onze showroom in Enkhuizen en maak kennis met onze collecties raamdecoratie.


Lees meer over Luxaflex®

Duette® Shades in drie verschillende transparanties

Duette® Shades zijn verkrijgbaar in drie transparanties. Zo kun je zelf bepalen welke mate van privacy bij jouw woning nodig is.

Een combinatie van twee verschillende transparanties is natuurlijk ook mogelijk.Een lichtdoorlatende duette voor overdag en een met verduisterende stof voor de nacht.

"Bepaal lichtinval en sfeer met Duette Shades voor je ramen. Kom naar Simon de Wit Wonen en Slapen"


Laat je inspireren

Duette® Shades, zonwering voor elke afwijkende vorm ramen

Heb je in huis ronde, schuine of driehoekige ramen of ramen met een andere afwijkende vorm? Dan zijn Duette® shades, net als Plissé® Shades, een perfecte en decoratieve oplossing.

Duette® shades zijn namelijk toepasbaar voor elke raamvorm. Wil je hier meer over weten? Je bent welkom een kijkje te komen nemen bij Simon de Wit Wonen en Slapen in Enkhuizen.


Maak een afspraak met Simon de Wit Wonen en Slapen

Duette® Shades, energiebesparende raambekleding in de regio Enkhuizen, Hoorn en Medemblik

De Duette® Shades bieden een unieke combinatie: energiebesparende raambekleding die tegelijkertijd veel sfeer in huis brengt.

De stilstaande lucht in de cel werkt als een isolatiedeken. De drie stilstaande luchtlagen van Luxaflex Architella leiden tot een nog hogere isolatiewaarde.

Dit kan een besparing van 10 procent op jouw energierekening opleveren. Wil je meer over energiebesparing door shades weten? Kom gerust eens langs bij Simon de Wit Wonen en Slapen in Enkhuizen.

Brandveilige en vlamvertragende Duette® Shades bij Simon de Wit Wonen en Slapen

Simon de Wit Wonen en Slapen bezit vlamvertragende Duette shades voor jouw bedrijfspand of schoolgebouw. Deze Duette® Shades geven jouw ruimte een toegevoegde en functionele waarde op het gebied van brandveiligheid. De stoffen in deze collectie voldoen uiteraard aan de geldende brand- en kwaliteitsnormen.

Nieuwsgierig geworden? Kom eens langs bij Simon de Wit Wonen en Slapen in Enkhuizen. We vertellen je graag meer.


Maak een afspraak met Simon de Wit Wonen en Slapen