Simon de Wit Wonen en Slapen, uw woninginrichter en beddenspecialist.

Toe aan een nieuwe vloer, ander behang, shutters of een nieuw matras?

Simon de Wit Wonen en Slapen neemt u alles uit handen als het gaat om interieur

Simon de Wit is uw woninginrichter én beddenspecialist. In onze 1200m² showroom hebben wij een uitgebreide collectie raambekleding, alle soorten vloerbedekking, behang en shutters.

Ook weten onze vakbekwame specialisten alles over het vak slapen, bedden in alle soorten en maten. Alles in huis voor zowel zakelijk als privé. Aan De Star 27 in Enkhuizen vindt u onze showroom.

Indien gewenst komen wij bij u thuis voor een passend advies. Moeilijk te been? Wij halen u thuis op. De koffie staat altijd klaar.


Maak een afspraak

Over Simon de Wit

In onze sfeervol ingerichte showroom in Enkhuizen kunt u terecht voor een deskundig advies voor persoonlijk slaapcomfort. Wij bieden u een uitgekiend assortiment matrassen, boxsprings, lattenbodems, spiralen, hoofdkussens en dekbedden. Daarnaast bieden wij u een ruime keuze in ledikanten en slaapkamerkasten. Kom eens langs in onze showroom. Ook voor het juiste interieuradvies kunt u bij ons terecht. Een zeer uitgebreide collectie met o.a. gordijnen, jaloezieën, shutters, pvc, tapijt, zonwering, marmoleum en woonaccessoires van hoogwaardige kwaliteit zorgen ervoor dat u altijd iets naar uw smaak vindt. Wij staan u met raad en daad bij voor het beste advies, passend bij uw wensen en mogelijkheden. Bij de winkel is ruime (gratis) parkeergelegenheid voor de deur.

De grote merken van Simon de Wit Wonen en Slapen

Bij Simon de Wit Wonen en Slapen verkopen we onder meer de volgende merken:

A House of Happiness
Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Vadain
Auping